WSPA

WSPA logoWSPA bekæmper dyremishandling i hele verden

WSPA arbejder for at sikre en verden, hvor mennesker respekterer dyrevelfærd og stopper dyremishandling. WSPA har eksisteret i 29 år, og arbejder aktivt med beskyttelse af dyr. Dette arbejde foregår også i lande uden særlig lovgivning til beskyttelse af dyrs vilkår

lande uden særlig lovgivning til beskyttelse af dyrs vilkår. WSPA er en af de største dyrevelfærdsorganisationer i verden med repræsentanter i over 70 pct. af verdens lande.

WSPA har mange samarbejdspartnere i Danmark
WSPA har i Danmark samarbejde med 9 medlemsorganisationer; Dyrenes Beskyttelse, Borneo Orangutan Survival, Dansk Dyreværn, Dyrefondet, Dyrenes Venner, Dyreværnet, Dyreværns Organisationeres Samarbejds Organisation, Foreningen for Galgoer i Nød og Kattens Værn.

WSPA har stor international indflydelse
WSPA har igennem sine 29 års erfaring stor international indflydelse som rådgivende både for Europakommissionen og FN. WSPA har 8 ansatte i Danmark, som sørger for indsamling af midler og arbejder på WSPA’s projekter i samarbejde med mange frivillige med et hjerte for dyr.

Nogle af WSPA’s kerneområder er:

  • Kæledyr (ansvarligt hold af kæledyr)
  • Vilde dyr (stop for krybskytteri og kommerciel udnyttelse af vilde og fredede dyr)
  • Landbrugsdyr (humane levevilkår og slagtning)
  • Nødhjælp til dyr (hjælp til dyr under katastrofer såvel naturlige som menneskeskabte)

3 meninger om “WSPA”

  1. Det er omhandlende alle de ting der på ingen måder er med til at hjælpe dyrene. I skal stoppe med at bruge penge på alt muligt irrelevant lort, som bl.a de julekort I sender folk og alt det andet unødvendige, DET HJÆLPER IKKE DYRENE!!! Vi har ikke betalt for at få julekort og andre diverse ting, men får at hjælpe de stakkels dyr! I spilder så latterligt mange penge på dyre oplysningskampagner, politisk lobbyarbejde, nyhedsblade og administration, imens dyrene stadig lider uden at mærke noget til den hjælp, de penge KUNNE være brugt til!!! Det er bare ikke i orden, og det ender med folk ikke vil give penge til en ellers god velgørenhed, fordi de føler, de bliver taget i røven! Så drop dog spildet. Prøv at tænke på ALLE de dyr I kunne have reddet for de penge, der er brugt på helt andre luksusting. Folk melder sig jo ikke til at donerer, så de kan få postkort og bamser! Det kan ikke være rigtigt, at vores penge, vi af god vilje forærer, bliver spildt på latterlige ting, vi får sendt med posten! DET ER SYND FOR DYRENE OG DE GODE MENNESKER, DER VIL HJÆLPE. Så drop spildet og behold de mennesker, der vil hjælpe. Og så, at I med god samvittighed kan få folk til at få det dårligt over de sørgelige og ekstreme reklamer, mens I bruger de penge I modtager på alt andet, end at hjælpe dyrene, selvom I har muligheden! I er dem, der holder folk fra at hjælpe dyrene. DET HANDLER OM DYRENE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *